СЪОБЩЕНИЕ

Администрацията на столичния район „Средец” изразява безпокойство във връзка със смъртта на Методи Маринов и изнесени пред медиите на 16.01.2009 г. данни от пострадали граждани за упражнено насилие на територията на Районните полицейски управления към Столична дирекция „Полиция”.

Кметът на „Средец” Маргарита Гутева призовава гражданите, задържани в РПУ-СДП на 14.01.2009 г., да предоставят информация, освен до компетентните органи, и до районната администрация, в случай че смятат конституционните си права за нарушени.
Информация може да се подава на следните телефони:
Оперативен дежурен към Районен съвет за сигурност – Район „Средец”:
9862331, 0885881234 (денонощно)

Реклами
Comments
2 коментара to “СЪОБЩЕНИЕ”
  1. Според мен това изказване е много меко – „безпокойство“, но аз все пак не съм политик

  2. M.Guteva каза:

    Това е официално съобщение, изпратено и до медиите все пак. Личната ми позиция е значително по-твърда. Това правителство е изчерпало напълно своите възможности и е време да си ходи. Само че помня 1997-ма, когато заявиха, че с кръв са взели властта и с кръв ще я дадат. Не исках да окървавят протеста на нашите деца, дъщеря ми беше там и снимаше през цялото време – студентка първи курс, журналистика в СУ. Но може би и децата ни трябва да минат по нашия път, за да разберат истината и утре да дойдат пред урните, да не бъдат в онези 60 % безразлични…, които не гласуват. На 21-ви ще бъда пак на площада, и така до края им. Явно по парламентарен път няма да стане – искат кръв, получиха я, да видим какво още им трябва, за да разберат, че народът на България не ги иска, че България не е руска губерния, а суверенна държава-членка на Европейския съюз.

%d блогъра харесват това: