ШЕСТТЕ МЕСЕЦА НА ЕДИН РАЙОНЕН КМЕТ…

П О К А Н А

Уважаеми дами и господа – жители на район „Средец“,

На 17.05.2008г. от 17:30ч. в залата на читалище „Славянска беседа“ ще представя отчета си за изминалите 6 месеца от встъпването ми в длъжност кмет на района.

Заповядайте!

Маргарита Гутева – кмет на район „Средец“

С Ъ О Б Щ Е Н И Е

КМЕТЪТ НА РАЙОН „СРЕДЕЦ“ ОТЧИТА ПЪРВИТЕ ШЕСТ МЕСЕЦА ОТ НАЧАЛОТО НА МАНДАТА

За първи път пряко избран районен кмет дава публичен отчет за резултатите от своята работа.

Кметът на столичния Район „Средец“ г-жа Маргарита Гутева ще представи най-важното от дейността си през първите шест месеца от встъпването й в длъжност първо пред жителите на Район „Средец“. Това ще стане на среща-разговор под надслов „Шестте месеца на един районен кмет…“. Срещата ще се състои в събота, 17 май, от 17.30 часа, в читалище „Славянска беседа“ на ул. „Г.С. Раковски“ 127.

Г-жа Гутева ще представи своя отчет и пред широката общественост – тя ще бъде домакин на първа по рода си онлайн-дискусия, организирана от Европейския информационен център от мрежата Europe Direct – София. Събитието ще се състои в понеделник, 19 май, от 12.00 часа в кабинета на кмета на района на ул. „Леге“ № 6, където Маргарита Гутева е поканила и журналисти с ресор местно самоуправление. Онлайн-дискусията ще се предава пряко с картина и звук на Портал ЕВРОПА www.europe.bg. Гражданите ще имат възможност на живо да задават въпросите си към кмета на района и неговия екип.

И двете срещи са отворени за журналисти!

  • Полезни връзки:
  • Бележка за редактора:

Тази година столичният Район „Средец“ отбелязва своя двадесети юбилей. На 19.05.2008 г. се навършват 6 месеца от встъпването в длъжност на Маргарита Гутева, след като на 5.11.2007 г. тя бе избрана за кмет на Район „Средец“. 180 дни представляват 1/8 от мандата й. По време на онлайн-дискусията, както и на срещата с жителите на Район „Средец“, г-жа Гутева ще обобщи какво е изпълнила от своята предизборна програма.

Реклами

Коментарите са изключени.

%d блогъра харесват това: