Вашите въпроси

Smile

Тук можете да зададете вашите въпроси, на които ще бъде отговорено с усмивка и по възможно най-добрия начин!


Реклами
Comments
10 коментара to “Вашите въпроси”
 1. Оги каза:

  Марго, ти си си все по предните линии. Как ще се справиш с Банков?

 2. Efremov каза:

  Imam slednite vaprosi:
  1. Kakva shte bade sadbata na bul. “ Evlogi Georgiev“ ? Shte stane li magistrala ? Ima li vazmojnost da se namali avtobusnoto dvijenie po ulicata ? Kak vijdate razvitieto na kvartalite “ Orlov most“i “ Doktorska gradina“ ? Shte sadeystvate li za „pokrivaneto“ na Perlovskata reka i za sazdavaneto na parking pod neya? Ili na shose ?
  2. Shte podkrepite li predlojenieto na glavniya arhitekt, bivshiya stadion “ Drujba“ da se prevarne v parking ?
  3. Principen vapros / moje i bez tochen otgovor/ – Sofiya e grad za peshehodci ili za avtomobili ?

 3. Emil каза:

  Imam slednite vaprosi:
  1. Kakva shte bade sadbata na bul. “ Evlogi Georgiev“ ? Shte stane li magistrala ? Ima li vazmojnost da se namali avtobusnoto dvijenie po bulevarda ? Kak vijdate razvitieto na kvartalite “ Orlov most“i “ Doktorska gradina“ ? Shte sadeystvate li za „pokrivaneto“ na Perlovskata reka i za sazdavaneto na parking pod neya? Ili na shose ?
  2. Ima li nyakade star grad, koyto prokarva magistrali prez cantara si, za da se oblekchi trafikat ?
  2. Shte podkrepite li predlojenieto na glavniya arhitekt, bivshiya stadion “ Drujba“ da se prevarne v parking ?
  3. Principen vapros / moje i bez tochen otgovor/ – Sofiyskiya centar e za peshehodci ili za avtomobili ?

 4. M.Guteva каза:

  1.Като строителен инженер не възприемам „покриването“ на Перловската река.Най-малкото, защото оттока и не е постоянен и при проливни дъждове прелива, а при едно покриване, всяко „преливане“ би довело до проблеми и опасност от разрушаване на покривната конструкция. Що се отнася до преустройството на бул. Евлоги Георгиев в магистрала – това ми звучи почти абсурдно!И без това зелените площи в София са крайно недостатъчни, за да си позволим да унищожим съществуващите.Не – не бих подкрепила такива проекти, но за съжаление не е в правомощията на един районен кмет да ги спре.
  2.Нямам претенции да съм обиколила света и не знам дали има магистрали през центровете на старите градове, но най- малкото условие да бъде наречен един път „магистрала“ е кръстовищата да бъдат с така наречените „детелини“ т.е. да не се пресичат на едно и също ниво.Неподходяща проекто-съдба за този централен столичен булевард ни предлагате.
  3.Ако главния архитект на София предложи от на местото на стадион „Дружба“ да се изгради друго модерно спортно съоръжение,под което да има подземен паркинг,бих го подкрепила,но да се превърне стадион в паркинг – не , не бих.
  4.Принципен отговор на принципния Ви въпрос- Софийският център е за всички граждани – и за пешеходците, и за велосипедистите, и за тези с автомобилите…те всички са преди всичко хора
  5.Що се отнася до кварталите „Орлов мост“ и „Докторски паметник“ – като в целия софийски център и там е необходимо да се обновят фасадите, да се разтовари трафикът на движението, да се осигурят допълнителни места в детските заведения – било чрез разширяване на съществуващите,било чрез изграждане на нови.

 5. В. Николов каза:

  Кой е този Банков? Ако е конкурентът Г. Стефанов, питам: може ли човек, който претендира да стане кмет, да си смени политическата ориентация за 1 ден? Как ли ще го водят после кукловодите?

 6. M.Guteva каза:

  Предполагам, че е г-н Г.Стефанов, затова не счетох за необходимо да отговоря на тази страница,а изпратих имейл на питащия ме преди няколко дни.Ако нямаш ясна политическа ориентация, можеш да си я сменяш и по няколко пъти на ден.Що се отнася до начина на водене – това не е мой проблем, а на кукловодите.

 7. Христо Беров каза:

  Г-жа Гутева,
  как виждате един малко по-страничен проблем на района, но според мен важен за всички гости на София – осветеността на нощна София, красотата на светлините на града е нещо, което впечатлява гостите и живущите в района. Знам, че бюджета е недостатъчен, но все пак с остарелите улични лампи красота не се прави, трябва и нещо допълнително. Знам, че и икономии трябва да се правят, но нощната красота на един град компенсира поне мъничко минусите на дневната действителност. Имате ли виждане по този въпрос, все пак се славим с много зле украсения си център?

 8. M.Guteva каза:

  Когато говорим за проблеми,не мисля че има странични. Ако се премине към делегирани бюджети за районите, надявам се да успея да отделя средства за решаването и на този проблем.И аз искам София да е красива, светла и уютна за всички и ще направя всичко, което е в правомощията ми, за да реализирам това наше общо желание.

 9. pavel pashov каза:

  Г-жо Гутева,
  Какво правите, за да призовете гражданите да участват на балотажа. До днес – сряда, 31 октомври, не забелязвам никаква активност на Вашия щаб.
  Успех срещу „пожарникарския“ кандидат!

 10. M.Guteva каза:

  Здравейте г-н Пашов,
  В момента водим разяснителна дейност сред гражданите, че и за районен кмет ще има балотаж, като целия щаб, всички наши активисти , а и аз самата се срещаме непрекъснато с хората..Утре в 18 ч. организираме среща с избирателите от района в читалище „Славянска беседа“. Провеждаме и интернет кампания, медийни изяви и др. от този род. Благодаря за пожеланията! Моят успех ще бъде успех за автентичната десница.

%d блогъра харесват това: